Deze website is een initiatief van

Gardien bedrijfsfysiotherapie

Home Meer informatie over Topergonomie.nl Meer informatie over Topergonomie.nl

Meer informatie over Topergonomie.nl

Door de jarenlange ervaring bij het verbeteren van de ergonomie van werkplekken hebben wij veel kennis opgedaan over de hulpmiddelen die de risico's op het krijgen van klachten aan het houdings-en bewegingsapparaat kunnen voorkomen.

Gardien Bedrijfsfysiotherapie heeft standaarden opgesteld waar volgens ons de producten aan moeten voldoen die de ergonomie kunnen verbeteren. Deze topproducten hebben het Gardien Keurmerk. We hebben al deze topproducten verzameld op deze nieuwe website.

Onze website is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het aanpassen of verbeteren van werkplekken zoals: preventiemedewerkers, arbo-co√∂rdinatoren, KAM-managers, SHE-managers, VGW-co√∂rdinatoren, arbo-adviseurs, collega bedrijfsfysiotherapeuten, bedrijfsoefentherapeuten, etc. Een interessante nieuwe doelgroep zijn thuiswerkers die de website kunnen gebruiken om de thuiswerkplek ergonomisch in te richten. 

Wij maken geen afspraken met leveranciers over provisie op producten die wij adviseren. Wij zoeken onafhankelijk de beste ergonomische oplossing voor onze klanten. Wij bieden leveranciers echter wel de mogelijkheid om, tegen betaling, een banner met het logo van hun bedrijf te plaatsen achter het product met daarin een link naar hun website of zelfs naar het deel van hun website waar dit product gekocht kan worden. Hierdoor wordt het ook voor bezoekers van de website gemakkelijker om meer informatie over het product te krijgen en eventueel tot aanschaf over te gaan.